Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CraftoLandia[1.1.0][Survival+RPG][Factions][McMMO][Jobs][NO-WL][24/7][33Slots]

Golima

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

generate_logo.png?name=CraftoLandia

Typ: Survival + RolePlayGame

1-393057-560x95.png

informacje.png

Sloty: 33

Whitelista:

no.png

Potwory:

ok.png

Zwierzęta:

ok.png

Nether:

ok.png

team.png

Golima

Urs0

Kosiarz

ArkhirPL

pluginy.png

WorldGuard

Factions

xLevel

mcmmo

inne.png

O co chodzi ?

Jest to serwer Survival z nutką RolePlayGame.

Zakładamy gildie. Rekrutujemy ludzi. Przydzielamy sobie zadania.

Pracujemy za pośrednictwem pluginu Jobs.

Używamy umiejętności przy wykonywaniu zwykłych rzeczy przy pomocy pluginu mcmmo.

Obieramy 1 spośród 4 klas: Mag, Kapłan, Łucznik, Wojownik. Do tego służy nam plugin xLevel.

Po co nam pieniądze ?

Na serwerze jest targowisko na którym możemy dobijać targu.

Ponadto waluta jest nam potrzebna, aby można było poszerzać teren naszego królestwa.

Pluginy

Factions

Znany i bardzo zaawansowany plugin do tworzenia frakcji(gildi), zakładania własnego królestwa(cuboidy 16x16), wypowiadania wojen, podpisywania sojuszy z innymi frakcjami.

Pierwsze co to powinniśmy założyć frakcję(/f create nazwa), bądź dołączyć do już istniejącej(/f join nazwa)(/f list). Potem możecie nadać opis waszej frakcji(/f desc opis) oraz tagi(/f tag skrot).

Jeżeli postanowiliśmy założyć frakcję, to powinniśmy się zabrać za osadzenie w jakimś miejscu nie odkrytym przez innych graczy i wykupić teren pod zamek(/f claim), bądź co tam będziecie chcieli wybudować.

Trochę o zajmowaniu terenu. Aby móc zając jakiś teren potrzebujemy Mocy(/f power) oraz kasy (/money). Z biegiem powiększania się terenu bdmy potrzebowali coraz więcej mocy, co za tym idzie członków, oraz kasy. Moc możemy zdobywać zabijając przeciwników oraz 1pkt mocy regeneruje się co 5-10min(musisz być online!).

Teraz kiedy mamy już jakiś teren warto zacząć rekrutować ludzi(/f inv nick).

Mamy sporo składam, pora na wojenke(/f enemy nazwa) i sojusze(/f ally nazwa).

Myślę, że tyle informacji Wam wystarczy.

No cóż...

Serdecznie Zapraszamy !

Ps. Prosze Moderatorów o skasowanie starego wątku, ponieważ jest stary i dawno nieaktualny.

Ps2. Jeżeli wstawiony banner łamie regulamin forum, proszę go skasować !

Ps3. Proszę o zmianę nazwy temtu na:

CraftoLandia[1.1.0][survival+RPG][Factions][McMMO][Jobs][NO-WL][24/7][33Slots]

Opublikowano

Serwer ma awarie. Ponadto mamy taki nasyp graczy, ze brakuje wolnych dzialek. Wstepnie przez jakies minimum 2h serwer bd off, badz WL

Opublikowano

@UP Umiecie czytac?? Serv ma awarie, wiec wlaczyli WL, zeby takie nobby im nie przeszkadzaly [ nie chodzi mi o was ].

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

Omg ! Ja myslalem ze jest wl , patrze w temat , widze nie ma , czytam komentarze , pisze ze awaria , OK a wy zanim cos napiszecie czytajcie !

NIE MA WL ! JEST AWARIA !

06695547991860648594.gif

Opublikowano

Gram tu dopiero 1h z kolegą. Szukałem dobrego survivala gdzie niema działek itp i znalazłem a do tego 33 sloty. Zero lagów miła atmosfera. Polecam serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...